SPUITCABINE

SPUITCABINE

Als u zelf aan de slag wilt met het spuiten van uw auto, motor, keuken of ander object kunt u dit doen in onze verhuurbare spuitcabine die voldoet aan alle officiële vereiste specificaties. Een spuitcabine is een speciale cabine waarin lak of verf gespoten wordt. Deze is dan ook speciaal ontworpen als ruimte waarin allerlei soorten spuitwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

HOE GAAT DIT TE WERK?

Het zuiver uitharden van een lak wordt in hoge mate beïnvloed door de luchttemperatuur en een constante luchtstroom in de spuitcabine. De verwarmingssystemen en ventilatoren dienen dan ook niet beïnvloed te worden door vervuiling van verfdeeltjes. Daarom is er tijdens het spuiten, coaten en drogen veel afzuiging nodig omdat er schadelijke dampen vrijkomen. Onze spuitcabines beschikken dan ook over de perfecte afzuiging zodat u schoner en gezonder ieder type lak of verf kan spuiten.

VOORDELEN VAN EEN SPUITCABINE

Het zelf spuiten van lak of verf in een spuitcabine brengt vele voordelen met zich mee. Doordat de ruimte is afgesloten, kunt u zorgeloos stof- en vuilvrij het gewenste onderdeel spuiten. Zo ziet uw eindresultaat er professioneler, mooier en strakker uit. Het bespaart natuurlijk ook kosten omdat u het zelf doet in plaats van dat u het laat doen. Daarnaast is onze spuitcabine in topconditie, hij is erg goed technisch onderhouden en wordt dan ook regelmatig geïnspecteerd. Hierdoor garanderen wij een hogere capaciteit en een betere constante kwaliteit.

Wij verhuren onze spuitcabine voor allerlei grote en kleine projecten. Bij het huren van onze spuitcabine, huur je daar direct de mengkamer, afzuigwanden, voorbewerkingsgereedschap en de werkplaats bij. Zo bent u gelijk van alle gemakken voorzien en kunt u zorgeloos beginnen aan het spuiten van het gewenste object.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE PRODUCTEN?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Wij helpen u graag verder.