BRANCHES

AUTOMOTIVE

Is de lak van uw auto verouderd? Of zit uw motorkap vol met steenslag? Wilt u uw auto van een frisse laklaag voorzien? Of wilt u gewoon een nieuwe kleur op uw auto, motor, scooter of brommobiel? Wij bieden onze spuitcabine aan voor onder andere de automotive branche. Hiervoor hebben wij een passende spuitcabine die voldoet aan de nodige eisen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de weg weer op met uw voertuig. Daarom is onze spuitcabine zo ingericht dat u snel en efficiënt kan werken.

INTERIEUR

Als het tijd wordt om uw interieur te vernieuwen kunt u er ook voor kiezen om uw oude meubels zelf te spuiten. Naast dat dit erg duurzaam is bespaart dit ook nog enorm in de kosten want u hoeft geen nieuwe meubels aan te schaffen. Daarom kunt u bij ons een spuitcabine huren met daarbij alles wat u nodig heeft, denk hierbij aan de mengkamer, afzuigwanden, het voorbewerkingsgereedschap en de werkplaats. Zo kunt u uw interieur weer in een nieuw jasje steken.

CONSTRUCTIES

Ook voor grote objecten die toe zijn aan een nieuwe laag bieden wij de oplossing. In onze spuitcabine kunt u heavy equipment, staalconstructies en andere grote objecten voor industrieel gebruik spuiten. Wij garanderen u de beste kwaliteit die perfect aansluit op de eisen voor het spuiten van objecten in de constructie branche.

CARROSSERIE

Als u de basis van uw voertuig in de gewenste kleur wilt spuiten kunt u dit doen in onze spuitcabine. Deze is uitgevoerd met aangepaste installaties om hiermee te kunnen garanderen dat de kwaliteit van de luchtbehandeling en de temperatuurbeheersing optimaal is. Zo kunt u zonder problemen het gewenste deel van uw voertuig spuiten!

WATERSPORT

Binnen de watersport staat kwaliteit en uitstraling op de eerste plaats. Daarom is het van belang om alleen met de beste kwaliteit gereedschap en spullen te werken. Onze spuitcabine beschikt over de juiste faciliteiten om alle soorten boten, waterscooters, jetski’s etc. binnen de watersport te spuiten.

Wij verhuren onze spuitcabine met daarbij de mengkamer, afzuigwanden, voorbewerkingsgereedschap en de werkplaats als één geheel. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!