AFZUIGWANDEN

AFZUIGWANDEN

Bij het huren van onze spuitcabine, huurt u direct de afzuigwanden erbij. Bij het aanmaken en verwerken van verfproducten treedt blootstelling op aan dampen van oplosmiddelen en aan spuitnevel, dit is een soort poeder dat vrijkomt tijdens het verfspuiten. Afzuigwanden zorgen voor de beste afzuiging van alle dampen die vrijkomen bij het spuiten van onderdelen of objecten. Ze moeten ervoor zorgen dat tijdens en na het spuiten spuitnevel en oplosmiddelen afgevoerd worden uit de spuitcabine. In de afzuigwand zitten speciale filters die spuitnevel aantrekt en vasthoudt. Hiermee wordt voorkomen dat de spuitnevel door de ruimte trekt en terecht komt op plekken waar het niet hoort. Daarnaast dragen de afzuigwanden bij aan een schonere lucht, doordat de spuitnevel niet wordt ingeademd bevordert dit uw eigen gezondheid.

DE VOORDELEN VAN AFZUIGWANDEN

Stofvrij spuitwerk zorgt voor een beter resultaat. Het vrijhouden van rondvliegend stof en vervuiling uit de spuitcabine is de eerste vereiste om tot een perfect eindresultaat te komen. Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom afzuigwanden van belang zijn:

  • Het spuiten moet altijd plaatsvinden voor een afzuigwand omdat je zelf nooit tussen de wand en het werkstuk moet staan.
  • De kwasten die eenmalig worden gebruikt, moeten voor de afzuigwand drogen of in een afgesloten blik worden bewaard. Zo kunnen ze op de juiste manier worden afgevoerd.
  • Daarnaast moeten ook het verdere gereedschap en de doeken die zijn gebruikt op dezelfde manier bewaard worden als de kwasten.

Wij verhuren onze spuitcabine voor allerlei grote en kleine projecten. Bij het huren van onze spuitcabine, huur je daar naast de afzuigwanden direct de mengkamer, het voorbewerkingsgereedschap en de werkplaats bij. Zo bent u gelijk van alle gemakken voorzien en kunt u zorgeloos beginnen aan het spuiten van het gewenste object.

GE√ŹNTERESSEERD IN ONZE PRODUCTEN?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Wij helpen u graag verder.